Back to our website Availability and direct booking
Reviews

Reviews

Your experience is greatly appreciated.

If you would like to share yours: info@chateaudeclemency.lu

27 januari 2023

Stayed here for only one night but definitely coming back. Minimum 3 times;-) these rooms…

And the service… Both great!!

Thanks Mayke. Jeroen


25 januari 2023

Dearest Mayke and Pascal!

What a treat to be able to stay at the wonderful Chateau Clemency! We loved our “Peggy’s’ room. Thanks also for the lovely chat this morning. See you soon next time. Pieter and Vera


23 January 2023

I came back one time but I needed to try other rooms. As usual, it was perfect, very quickly I felt at home! The room Sherlock is awesome. Thanks again Mayke. Valentin


23 January 2023

Back for the second time in a week! We can’t stay away from this wonderful castle. Peggy’s room -A Marvel!! Cosy, stylish, and a wonder to wake to. Thank you for this wonderful creation. We’ll be back again. Elke & John (London)


19 January 2023

Dear Mayke and Pascal, thank you for the fantastic stay in your beautiful and cozy chateau! The castle is decorated with so much love and detail. You can only feel good here. Thank you for the time here, the warm hospitality and the great room ‘roaring ’20’. Looking forward to visiting again and see you soon! Viktoria & Paul (ps. And thank you for the good glüwein)


16 January 2023

A beautiful gem of a human-sized castle, hidden behind the mainstream. Every room a feast for the eyes, every light switch a pleasure to tune. The juxtaposition of new discreet panelling & ambient lighting with old plastered walls a surprise and joyful to behold. Thank you for this creation (re-creation). Eelre & John London


15 January 2023

What a great treat it was to stay in the castle! Everything was just exquisite. Until next time Ian, Leann and Gunny the dog


28 december 2022

Feliz 2023!!! Merci pour toute. Francese et Nelly


27 december 2022

Nous avons passe une tres belle nuit. Quelle belle Chambre! Belle ambiance. Merci pour le vin chaud. Diane et Bernard Baines


20 december 2022

The most amazing, personal, unique & love filled place to stay… And host Mayke is really the cherry on the pie. Most definitely be back. Love, Kashi 


19 december 2022

Amazing, Incredible, WOW!! We stayed in Peggy’s room. But each room is a visual sensory wonder. Exquisite taste and envy whim catered for. The host was delight, greeted us on a frosty day with gluwein. We will certainly be back to experience te same or other rooms. Andrea & Wim


11 december 2022

Mayke ist super nett freundlich und dabei überhaupt nicht aufdringlich. Tolle Gastgeberin. Vielen Dank.

Hallo liebe Mayke, vielen Dank für das unvergessliche Wochenende, Deine netten Hinweise und Empfehlungen. Wir fanden es großartig und würden jederzeit gerne wiederkommen. Ganz lieben Gruß von uns allen. Steffen 


5 december 2022

Dear Host! I don’t know your hotel very, but thank you very much for your kindness and for offering us this beautiful room that we enjoyed as much as I hope you’ll enjoy this wine. Greetings Svitlana and Rostyslav.


4 december 2022

Great stay in a beautiful from. Received mulled wine upon arrival. Hosts provided great recommendations for visiting attractions and where to park etc. Sarah

1 december 2022

Excellent hosts and a beautiful and unique place, we wish we could’ve stayed longer! Dean


29 november 2022

Probably the best Airbnb stay I've had through out the years. For those who love history, beautiful surroundings and a super helpful host - this is the place. I was there in business and the location also have a perfect working spot. Felt like a very social stay and Mayke is super kind. Will come again! Alexander


28 november 2022

Top locatie, wauw effect.

Gastvrouw heeft ons warm ontvangen. Dikke pluim Luca & Alessandro


16 november 2022

Thank you for your kindness & hospitality. Everything was perfect. The kitchen is a real ++ .

The bedroom is comfy & well decorated! Good place, good people :-). Valentin


14 november 2022

Un lieu totalement magique ! Super accueil, supers hôtes ! Merci a vous. Aurélie & Ludo


13 november 2022

…. amazing experience! ‘Chapeau’ to one of the most creative & beautiful decorated spaces I have ever seen. Helena &co


12 november 2022

Thanks a lot for all your very kind attentions! We’ve appreciated our stay in this small castle where we felt like in another time, and where you didn’t hesitate to share good wine, good words, good attitude and smiles. Rocky also thanks you. Isabelle Gris & Béatrice Lorant


12 november 2022

Une belle découverte dans un cocon de douceur et de volupté ! Un accueil juste extraordinaire, un espace pour soi pour nous. Je dis et nous disons : on reviendra ! Merci pour cette belle parenthèse. Jod Chris


4 november 2022

Wat een geweldige, verassende overnachting hebben wij gehad in jullie chateau. en Mayke dank voor je rondleiding en alle ruimtes die we mochten zien. Alsof we iedere keer in een nieuwe film binnenkwamen. En alle films krijgen een Oscarnominatie! Hartelijk dank en wellicht tot ziens. Joke en Hans (Alkmaar)


3 november 2022

Dear Mayke & Pascal,

We enjoyed so much our stay in your chateau! It was as of we stepped into an alternate universe, full of art, strange and unique objects, beauty, dreams, books. It was great to enter the world of Sherlock which was so nicely decorated! You did a great job with this place, with lots of love, passion and dedication. Looking forward to come back! And you're also welcome in our B&B in Brugge: www.brugesbynigt.be

Al the best! Dorine & Bart


31 oktober 2022

Dear Mayke & Pascal,

Thank you from our heart for the warmest welcome to your gorgeous chateau and especially the Tribute room.

It was the loviest experience and made for a beautiful stay. Short, but sweet! We are already thinking of being back soon as we are checking our;-)

Looking forward to visiting again and seeing you soon!

Thanks again! 

With love, Anis & Olta


31 oktober 2022

Dear Mayke & Pascal,

We had a magical weekend in the ‘Sherlock Suite’- we loved the attention to detail such as the stuffed animals, the pipe and even the violin. I have even begun to re-read The Hund of the Baskervilles!

Thank you again. Five stars. Clive + Lanika

29 oktober 2022

Lieve Mayke en Pascal,

Wat hebben we genoten de afgelopen week in jullie prachtige chateau. Deze schitterende, unieke, plek is onvergetelijk.Maar dat komt door jullie: we voelden ons zo welkom en zijn zo gastvrij ontvangen. Dank voor deze geweldige belevenis in de unieke Sherlock-Suite.

Dank voor jullie gezelligheid, tips en alle moeite die jullie doen om je als gast thuis te laten voelen! We komen graag nog eens terug. Liefs, Ton & Hélène


28 oktober 2022

Dear Pascal and Mayke,

Thank you very much for this beautiful stay and unusual trip in history. Your Peggy’s room is ‘a piece of art’. It seemed like Frida Khalo and Picasso got their talent together just to please our eyes and souls! We found the red car near the Grand Ducal… what a suprise! It does exists! Wow!

Thank you again and it will be a pleasure to come back again. Sincerely, Maria and Michel


20 oktober 2022

Lieve Mayke en Pascal,

Het was weer geweldig. Bedankt voor de gastvrijheid. Liefs Mirjam & Dennis   


19 oktober 2022

Dear Mayke

It was a pleasure discovering this very nice spot. I drove by so many times without seeing it.

Good luck at the chateau.

Ben


14 oktober 2022

Dear Pascal and Mayke

Thank you for a fantastic stay in your beautiful + Quiky Chateau! You made us feel at home and at ease. It’s a little gem and a real ‘find’. We’ll come again if we even stay towards Clemency again.

Don & Imelda

Ps: who is the grumpy looking clerck (?) half way up the stairs at the left? 


13 oktober 2022

Het ligt aan Mayke,

dat we hier een paar fantastische dagen hebben gehad

Haar tips dat we prachtig hebben gewandeld in de omgeving

Dat we op onze wensen werden bediend met zelfs een kamerwissel van mijn naar Watson

Dat we ons in ons eigen kasteel waanden

Het ligt aan Pascal,

(en Mayke) dat we zelfs in een Jaquar hebben rond gereden

Dat we in bizarre, prachtige kamer concepten binnen wandelen en leefden: we hebben er plezier mee gehad.

Het ligt aan jullie,

Dat we gaan vertellen over deze plek

Dat we deze plek nooit zullen vergeten en dat de verhalen groots, groter, grootst gaan worden

Dat we ons rijk voelen

Lieve Mayke, geniet van deze plek, blijf een heel blij mens.

Veel liefs Koldo en Simone


9 oktober 2022

Lieve Mayke en Pascal,

Mijn ‘eerste’ weekendje weg en wat heb ik genoten. Heerlijk gegeten, gekletst en gekookt. En ik ben zo blij dat ik je weer heb gezien Mayke. Zo bijzonder onze band en daar ben ik blij mee. We komen snel weer knuffelen en naar de wijnkelder.

Je bent prachtig op je plek hier en ik ben super trots hoe je het allemaal doet.

Anouk- Hou van jou!


9 oktober 2022

Lieve Mayke en Pascal,

Wat was dit een heerlijk weekend! Bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijke Indonesische koken en eten. Mooie herinneringen die we mee naar huis nemen. Heel graag tot snel. 

Liefs, Sophie


9 oktober 2022

Lieve Mayke & Pascal,

Super bedankt voor dit onvergetelijke weekend om de verjaardag van Anouk te vieren. De gastvrijheid is overweldigend, de locatie fantastisch en de service subliem. We komen graag vaker terug naar jullie. Liefs, Sylvia


9 oktober 2022

Hoi Mayke en Pascal

Wat een bijzondere plek hebben jullie hiervan gemaakt. Echt amazing! We komen graag nog een keer terug. En nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

Groetjes, Elena en Liliana


7 oktober 2022

Thank you Mayke and Pascal for the very warm welcome. We’ve had a Wonderfull stay in 221b.

Vielen dank. Oliver & Christiane (from Duisburg)


6 oktober 2022

Hallo Mayke en Pascal,

We hebben genoten van onze eerste stop op onze laatste vakantie met ons tweeën. Ook een super omgeving om tot rust te komen. Mayke, hopelijk heb je je 50-ste verjaardag gisteren goed kunnen vieren. Alsnog gefeliciteerd. Anika & Joris -Roaring ’20-


5 oktober 2022

Vielen Dank. Wir hatten einen phantastische Aufenthalt hier bei Euch. Es ist ein sehr inspirierendes oa. Wier kommen wieder.

Die easy GAGA’S auf ihrer 1 Europa-tour anette + Penny


3 oktober 2022

Liebe Mayke, dear 

Wir haben 2 aussergewöhnliche Tage bei Euch in Chatgeau. Eure Gastfreundschaft, Eure Herzlichkeit und Eure beiden sehr besonderen Persönlichkeiten, die ihr im chateau de Clemency zeigt und auslebt, haben uns sprachlos gemacht. So etwas haben wir noch nie erlebt - irgendwo auf dieser Welt. Wir danken euch fur dieses Erlebnis. Eure hilfe und xxx xx, Euch bereit im 

Alles Gute! Wir denken an Euch und haben Euch ins Hertz geschlossen!

Marc & Kathlin & Felix & Amalie & Maxi Natusch


3 oktober 2022

We chose the wettest weekend ever (!), but thank you so much for the warm hospitality. Mayke making it a visit to remember! Plus we met some of your other interesting guests. A pleasure.

Sue Williams & David Cattley (from England)


2 oktober 2022

Beste Mayke & Pascal,

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid tijdens mijn ‘langweekend’ in Clemency/ Lux

Jullie Chateau heeft een geweldige mooie uitstraling met, in mijn geval, de ‘minersrrom’ met veel attributen aan de mijnwerkers van weleer. Erg authentiek, fris en schoon. Kortom ik heb genoten!

Idd ook veel Britse atmosfeer. Prachtig.

Ik wens jullie veel geluk en plezier toe en blijf gezond.

Vriendelijke groet, Rob (Doetischem)


1 oktober 2022

Ongepland in dit mooie kasteeltje terecht gekomen. Wat een prachtige en vooral bijzondere plek. Wij hebben genoten van de gastvrijheid en van onze eerste keer in Luxemburg samen.

Lieve groetjes, Sanne en Igor


29n september 2022

Was für ein xxxxx einen Zwischenstopp im xxx castle zu erleben! Liebe zum Detail, herzliche Atmosphere… alles da was man zum xxxx braucht.

Wir wuxx euch viele wunderbare xxx

Alles liebe, Andrea & Wilfred


28 september 2022

Mijn prins en ik mochten de laatste nacht van onze roadtrip in dit mooie, mysterieuze kasteeltje verblijven. Werkelijk van alle luxe en gemakken voorzien. Schoon, comfortabel en vooral een lust voor het oog en zoooo sfeervol.

We love its and will come back.

In deze prachtige vetrekken kon ik al mijn prinsessen dromen en ridder fantasieën tot uiting brengen. Als en kind in de snoepwinkel. Heel veel dank voor dit warme ontvangst, echt een mooi gebaar/ cadeau om onze vakantie mee af te sluiten. We zullen het delen met onze vrienden die van plan zijn deze kant op te gaan. Veel plezier & Passie gewenst voor jullie. Edwin en Miriam

(Oh en geen spook gezien)


27 september 2022

What a lovely and charming place!

Thanks for your kindness.

Je reveindra, Alexia


26 september 2022

Thank you to Pascal and his team.

Keep on making te world a brighter and more interesting place!!

Conrad & Dorota


24 september

What a special place to stay! We feel honored to tread on stairs where, for hundreds of years, kings and queens have tread before! Amazing!

Love, Yvonne & David (England)


24 september 2022

Speit am owend

Sherlock Holmes Zëmmer

Ëmer eppes Neies ze entdeoken

Es bleibt spannend….

Wee wees wien nach alles een besichen kënnt.

Mega flott Schloss mat allem wat dozou geheiert

To be continued… Cindy & Yannick

Ps: Geschloof wie an engem Musée;-)


24 september 2022

Terugkerend uit Italie (… waar heb ik dat eerder gehoord), hier twee nachten verbleven. Een geweldige locatie die we onze vrienden gaan aanbevelen. Groeten Hans & Marian


23 september 2022

Het was heerlijk genieten op deze unieke plek!

Centraal gelegen en dus makkelijk. Prachtige Sherlock-suite, veel te ontdekken. 

Hartelijke groeten, Jos & An


18 september 2022

Lieve Mayke & Pascal,

Bedankt voor deze heerlijke ‘reset’. Het was echt even genieten op deze heerlijke plek. Bedankt, bedankt, bedankt! Live your best life, Andre & Mieke


18 september 2022

Wat een fantastische plek is dit! Hoedje af voor de prachtige inrichting. We hebben genoten van de roaring ’20. Keuken concept top en vooral de originele muziekdoos was een verrassing. 

Dank voor alle kleine attenties. We bevelen het chateau warm aan bij onze vrienden en familie. 

Tot ziens Ria en Philippe (Gent)


18 september 2022

We hebben een fijne tijd gehad. Geweldige kamer (Peggy’s) en prettige gemeenschappelijke ruimtes. Mooie omgeving, lekker gewandeld vanaf Mirador (Steinfort)

Dank je voor je service Mayke. Hartelijke groet, Jeroen en Gonneke


17 september 2022

Our stay was an unforgettable magic experience in each and every way. P. Moret (The Hague)

I agree. Jan Willem van Vollenhoven


16 september 2022

Such a beautiful place. The room ’20 is such well decorated!! I love it all. Thanks you Manu and Mayke for your kindness. Bertrand (Paris)


15 september 2022

Perfect stay. Thank you. Wolfgang & Yvonne


8 september 2022

What a special place this was.

Manu was very friendly and a bit funny.

We have enjoyed the stay very good and now we go on our way to Germany. We have been here for only one night.

Xxx Jan en Monique form Holland (Sommelsdijk)


3 september 2022

Lovely cozy space with great attention to details. Loads off books and interesting objects. I recommend. Sam + Delphine


31 augustus 2022

This place is absolutely stunning. The thought and details that have gone into each and every room make it a real experience to stay here. You have done a wonderful job. Thanks you also to Mayke and Manu for a warm welcome and tour/ history of the building and the rooms. This has been a great way to end our long drive from Cypres back to he UK. Charlotte and Michel


Liebe Mayke

Lieber Pascal

Lieber Manu

Die zeit in euchem Schloss, die Gastfreundschaft und Herzlichkeit haben wir sehr genossen. Die Zimmer, ihre Geschickte und Einzigartigkeit haben uns sehr berührt. Wir werden uns sehr gerne an dieses Hlight erinnern. Roger & Daniella


25 augustus 2022

Thank you for such a lovely hospitality. We had a wonderfull stay in this beautiful castle. Back into the roads. Sonia + Paul


18 augustus 2022

Zo, het was weer heel anders, maar o wat heerlijk. Ik kom terug voor de warmte die jullie uitstralen en de heerlijke plek. Liefs Ruth

De verhalen van Ruth werden werkelijkheid. Mooi en warm onthaal. Marijke


17 augustus 2022

Het is niet de vraag óf we terug komen, maar wanneer….

De ultieme tussenstop op weg naar Frankrijk of op de weg terug.

De vakantie begint in Luxemburg! Liefs en tot snel, Patrice & Bram


16 augustus 2022

Mooie tussenstop onderweg naar de Alsace. Hopen hier nog eens terug te komen. Bedankt voor de gastvrijheid. Eugenia en Paul


14 augustus 2022

Een simpele klik op inktnet leert ons dat dit een super locatie is om een verjaardag te vieren. Warm onthaal, een pure belevenis qua ruimtes. Dikke dankjewel voor deze tijd. 

Anne-Sophie en Frederik (Hazelbeke, BE)


13 augustus 2022

Wat zijn wij ongelooflijk bevoorrecht geweest om in twee van jullie magische kamers te mogen verblijven!!

Wij hebben heerlijk genoten van onze mini vakantie. Dankzij jullie unieke locatie en prachtige omgeving. Wij wensen jullie heel veel succes en plezier met jullie plannen!

Liefs Mia & Marc (Haarlem)


12 augustus 2022

Veel dank voor alle gastvrijheid. We hebben een geweldige tijd gehad hier en we komen graag nog en keer terug!

Liefs Ward en Anne-Mar (Den Haag)


11 augustus 2022

Un tout grand merci à Manu, Pascal et Mayke peux leur accueil. Endroit superbe à recommander

Amitiés Patrice et Milou (Charleroi)


10 augustus 2022

Wat een pareltje is dit. Genoten van elke minuut omdat je steeds weer wat nieuws ontdekt! Blijf genieten van al dit moois.

Groeten Bert & Tinie (Noordwijk)


9 augustus 2022

Bourgondisch mooi jullie chateau! Het was heerlijk om hier te zijn. 

Hartelijke groet Hans & Hanneke (Doesburg)


8 augustus 2022

Thank you for a wonderful stay. Best regards, Laila Kathleen and Soein-Erik


7 augustus 2022

Geweldige plek en heerlijk verblijf! Super lieve mensen. Wij hebben genoten! Groetjes Iris & Anouk


3 augustus 2022

Thank you for having us and 3 cats in your beautiful home. Next time a longer stay.

Tisa & Johnny


2 augustus 2022

Thanks for having us around. 

Informing us about the great things Lux has to offer

Giving us a feeling of being at home

Ps. Don’t forget to add the birdcage;-)

Vielen Dank

Merci Beaucoup

Danke

Cato & Niels


31 juli 2022

Dear Mayke

Thanks you for sharing your amazing taste in style with us! Your hospitality! Everyone feel welcome. Ben (Switzerland)


27 juli 2022

When you realize

That the world your life unfolds in

It is magic as you can imagine it.

That the energy that surrounds you,

Is the one you attract by sending its out.

When the true beauty is found in the smallest detail

 You just need to have an eye for it….

 And a mind that is ready to be touched


Thank you

Perfect place to recharge

Kim & Nila & Zwartje


25 juli 2022

Thank you Manu for the great reception and tour of the chateau. Tnx also Mayke for making our stay so memorable. The most interesting hotel we ever slept in. Well done!

Kind regards, Rudolf + Louise Gouda cheese


25 juli 2022

Thank you guys so much for being such amazing hosts. Your kindness and openness melts my heart. Coming back soon. Eugenica


22 juli 2022

Beste Pascal en Mayke

Bedankt voor de fijne ontvangst en gastvrijheid! We hebben erg genoten van het pittoreske kasteeltje van Clemency. Een verborgen pareltje in Luxemburg. Frank en Fons


22 juli 2022

A thousand thanks for a great stay in room Tribute. We had a very war welcome and enjoyed everything. Great facilities. Great people. Best regards from June and Laura. Denmark


21 juli 2022

Wat een knap verblijf. We keken onze ogen uit en raakten niet uitgekeken. Echt heel mooi!!

Bedankt voor het warme onthaal. Kristel & Hendrik


21 juli 2022

Beste Pascal, Mayke en Manu

Veel dank voor het warme ontvangst en de gastvrijheid! Wij hebben hier heerlijke en rustige dagen gehad! With the highlight walking a part of the Mullerthal route 2. Thank you so much for everything. Melissa & Kaustub


19 juli 2022

Beste Pascal, Mayke en Manu,

Dank jullie wel voor de gastvrijheid en het super verzorgde verblijf!

Het was écht top, maar veel te kort. We komen zeker nog terug! 

Groet Edwin, Max & Veerle en Bart en Jeroen


18 juli 2022

Léift Mayke, Léiwe Papa,

D’schlass war e wichtigen Deel vun eisem Hochzäits weekend. Schon den Owend firdan konnte mir an dës Welt antauchen an aus eisem Alltag erauskommen. Op dem dag vun eisem wichtige Fest war et schéin an dësem Peacefulen Ort ze erwäschen. Mat deem Budde Start an den Dag an emginn vu gudde Frënn hu mir eis hei an där schéiner kuliss prett gemach. Och dat war ganz gemittlech an ouni Stress.

The day after hu mir et genius mat guide Frënn a Family hei ze brunchen an ease Kater auszeliewen. Owes hu mir eisen eigentlechen Hochzäitsdag zu 2 nach celebréiert an an Erënnerungen vun deine wonnerscheine Momenter geschwelgt.

Et war donnerbar bei pech!

Claire & Michel


12 juli 2022

Een fantastische ervaring! Tot 28 juli, en tot vele andere keren. Svetlana, Jeroen en Kasper


12 juli 2022

Un lieu magique qui nous fait voyager tout du long de ses murs. Un grand merci pour ‘accueil chaleureux et agréable. Amadine et Geoffrey


10 juli 2022

Fantastic place. Thank you! All the best Simon, Kaja, Espen, Ellen


10 juli 2022

Een ‘aparte’ belevenis. Ook al was het maar voor 1 nacht! Bert & Anne-Marie


9 juli 2022

Stayed one night and loved it. I would come back and stay longer. Mike & Jamie Toste


Beste Mayke, Manu & Pascal,

We hebben hier gedurende een week genoten van jullie prachtige verblijf!

Dank voor jullie gastvrijheid.

We hebben wat kilometers afgelegd hier in de omgeving; met de auto een stukje rijden en dan uren wandelen. Dat kan hier prima. Bij warm weer zijn er voldoende verkoelende bossen, net ten noorden, net ten zuiden (Am Schack), of ietsje verder in het Mullerthal - Hoogtepunt

Ander hoogtepunt; Titelberg + Fond-de-gras. Daarnaast moeten we natuurlijk even naar Kahler.

Veel liefs en wie weet tot ziens in de andere locatie…?

Henrike en Arvid


19 juni 2022

Dear Mayke, Dear Pascal,

We had a wonderful stay in your castle. Thank you for brining back into life such a lovely place. Your sense of style and the warm welcome. And special thanks for Manu for introducing us to the place behind the castle. Super thanks. Caroline and Fredrik


19 juni 2022

A very special place! Love the style! Christiane & Jorge


18 juni 2022

Mayke & Pascal,

Thank you for a wonderful stay in such a beautiful and modern castle. The rooms are so clean and has everything needed, lovely recommendations for food and drinks which was lovely. Great location for cycle. All the best. We will back to visit again. Lots of love Penny & Andrew (Manchester England) xx


From your Scandinavian friends:

Absolutely lovely place to stay! ***

Super friendly & Nice staff. Wish we had more time to enjoy one (or more) drinks together.

Facilities are beautiful, clean and everything comes with history.

HIGHLY RECOMMENDED!

Ps: personal favorite: the shower

Jacob & Claudia (Sweden & Finland)


12 juni 2022

Mayke & Pascal

Thanks for sharing this wonderful space! I’m traveling through Europe with my wife and 3 adult children. This castle has been a highlight of our trip so far. Such an unique space. Best of luck in the future + special thanks to Manu. Who dreamt of visiting our home town in Minnesota a long the banks of the Mississippi River. Jon & family

11 juni 2022

Thank you Mayke, Pascal and Co, for this Wonderfull relaxing stay here, looking at equipment from ship-travel-cruises. Thank you for the warm welcome, the possibility to use the kitchen, eat outside and inside and providing this familiar atmosphere!

Guess we will try out other rooms in the following years. Kerstin and Helmut Celina


11 juni 2022

Dear Mayke, Pascal &Co

Thank you very much for the warm welcome! We had a lovely stay in the Sherlock suite. It was an amazing experience. We look forward to returning again! A big thank to Manu’s tour of the castle. Thank you, Merci, Danke Shön. Terry & Jahana.


Juni 2022

Liebe Mayke, Lieber Pascal,

We appreciated very much staying at the chateau. Our girls even that much , that they didn’t really leave the building. Sherlock was around us and one evening we listened to the crimal story of Sherlock, unfortunately without the silly police man… And Sonja and I were also on a ‘mines tour’

at the giele botten. Very beautiful despite the rain coming down. Merci and all the best to the chateau & you, we will move on to Tailors Trail at Beaufort. Fabia


3 juni 2022

Hier verblijven voelde als thuiskomen. Wat een unieke ervaring. And… of course Manu! Thank you so much for the lovely evening filled with whiskey and stories. B+A+M


3 juni 2022

We hebben een geweldig verblijf gehad afgelopen week. Genoten van Sherlock en van de lieve mensen die ons een warm welkom hebben gegeven. Special thanks to the GREAT MANU!

Thank you for the beautiful whiskey taste evening. Hope to see you all again! Warm regards, Wilma & Gerrit


31 mei 2022

Thank you for a Wonderfull stay. The castle is fantastic and your hospitality is excellent. Manu had great knowledge of the castle’s history. We hope to be back again one day. Hamet, Paddy and Oslo the dog.


Mei 2022

Lieve Mayke en Pascal,

Dank voor de geweldige ontvangst in jullie mooie Chateau de Clemency. Mooie kamers met elk hun eigen thema, verhaal en details. Elke keer zie je weer iets anders. Fijn om jullie ontmoet te hebben. Hoop jullie snel weer te ontmoeten in Nederland of in Luxemburg. Olga


29 mei 2022

Lieve Mayke en Pascal, wat een leuke en gezellige tijd hebben we in jullie kasteel gehad. Heerlijk kunnen borrelen op de patio en in de angel room. Bedankt voor de goede zorgen en de gastvrijheid en tot ziens in Nederland of Luxemburg.

We hebben onze ogen uitgekeken en oprecht genoten van de vele details en de aandacht die in de verhalen is gestoken. It was a lovely drive. Liefs Eeke en Nick


29 mei 2022

Lieve Mayke en Pascal, jullie zijn voor mij een voorbeeld hoe je het leven leeft, beleeft en viert. Wat een eer om jullie gasten te mogen zijn! Fantastische kamers met mooie unieke verhalen. Bovenal genoten van jullie gezelschap. Mayke, ik ben trots op jou! Liefs van Marlene


28 mei 2022

Lieve Mayke en Pascal, Wat was het fijn je na zoveel jaar weer te zien! Om herinneringen op te halen en wat voelde het ook weer zo heerlijk vertrouwd! En we hebben enorm genoten van jullie bijzondere onderkomen! Een plek om te ‘verbinden’, om alles samen te kunnen brengen. Dank jullie wel en heel graag tot ziens! Veel liefs, Matthijs, Marijnke, Emma en Kobus


Mei 2022

Bedankt voor de super lieve en gastvrije ontvangst. Wat een pareltje hebben jullie hier. We komen zeker nog eens terug. Perfect place, perfect people. Yarrick en Mariska


17 mei 2022

Lieve Mayke en Pascal. In één woord GEWELDIG! Bas en Bien


17 mei 2022

Lovely place, lovely people! Lex en Ilse


13 mei 2022

The only time a goodbye is painful, is when you know, you’ll never say hello again.

Well; that isn’t the case, happy to know you both and I truly felt like a princes staying in the castle of the king and queen of hearts. A big thank you. Bibi


Mei 2022

Merci Mayke, Merci Pascal,

For the time to shoot photo’s in your castle. And each time I see other places, spots, details. Sure I come back if you still want me too. Tnx Yves


10 mei Mei 2022

May dear both,

Overwhelmed & happy to have been here! Ruth


10 mei 2022

Lieve Mayke, Dear Pascal,

What a special personal extraordinary home you have created for yourself and your guests. We felt very welcome and at ease. And you Mayke a warm and loving host. Good luck in your castle. Judith and Wim


8 mei 2022

Thanks a lot for the hospitality, for showing us around and telling the story of every room. We were very suprissed. The castle and the room we stayed in are more than amazing. We enjoyed every second of our stay. We would definitely recommend everyone, who travels to Luxembourg, to stay at your place.


6 mei 2022

Dank jullie wel dat wij even de Koninklijke van jullie prachtige (museale) paleis mochten zijn.

Groet Martijn, Shirley en Nina


4 mei 2022

Lieve Mayke, Pascal en Manu,

Bedankt voor de heerlijke week in het kasteel! We hebben ons erg welkom gevoeld en hebben volop genoten! We kijken ook al uit naar een verblijf in Tailors Trail. Houdt ons maar op de hoogte!

Bedankt voor jullie gastvrijheid. Lieve groet Feico en Liesbeth


30 april 2022

Lieve Mayke en Pascal,

Such an amazing stay at your beautiful castle. We loved every minute with you both and are delighted so see all the love you put into this old building and how you manage to make it feel like home. Thank you for having us. We hope to see you soon. Keep building and shining! All the best. With love, Anita & Nicolette and dog Jura


29 april 2022

Thanks a lot for the hospitality and for not hurrying me in the morning. Your castle is amazing and next time ill definitely stay longer. Masha


28 april 2022

Bedankt Manu voor het hartelijke welkom en de rondleiding door het prachtige en bijzondere kasteel. We hebben genoten van ons korte verblijf in de mooie Tribute kamer. Lekker bed, heerlijke douche en mooi design. Vanochtend een leuk welkom van Mayke. Na een lekker ontbijtje en praatje met de andere gasten onze weg naar huis vervolgd! Graag tot een volgende keer. Harry, Sacha en Sammie Wessels


26 april 2022

Thank you for this night in te lovely tribute room. We had a very funny moment in the kitchen trying to imitate the faces on the wall. We were very nicely welcomed. Brune et Vincent 


24 mei 2022

Thank you for the guided tour of your very special chateau Pascal. And Mayke we wish you a speedy recovery so that next time we can spend at least one evening ‘ a abandon du vin’

It takes courage souls to see past the destination and see the hidden jewel within and than bring it into the light. Well done. Julie


24 april 2022

Beste Mayke en Pascal, Hartelijk dank voor het warme ontvangst! Each of your rooms is filled with little hidden gems and treasures. Everywhere we looked was something of note, something that evolved a story or an anecdote. You are both very warm people, both of you admirable ambassadors of Luxembourg! Thank you very much for the excellent stay! See you soon. Tom and Mercedes (Antwerp)

April 2022

Dear Pascal,

The way you greeted us upon our arrival yesterday, with kindness, generosity and a beautiful smile was a fitting start to our stay in the chateau. It only continued as we were shown to the rooms. Peggy’s a tribute to the Belle Époque and Tribute a fitting way of honor a man who clearly means so much to you. The attention to detail, the quality of your work and your passion for life are clear to see. More than that, they are an inspiration! We were delighted to have dinner with you and we are terrible sorry to have missed larger-than-life Mayke. We wish her speediest recoveries!!! Our very best wishes to you! Lia (Malta via Brussels) and Matthieu (en route pour Strasbourg)


20 april 2022

Thanks to Mayke, Pascal and Manu! Being here the most of the time alone we really felt like lords of the castle and liked it very much. Thanks for the great hospitality and your openness. Will be back some day! Markus & Eva


16 april 2022

Thank you so much for a Wonderfull stay! Mayke is so welcoming and made us feel at home straight away. What an unique place to spend the night. We will be recommending this place to all our friends and family. Our little 1-year old boy loved it too! Hannah, Matthieu and Charlie from Brussels


15 april 2022

Dear Mayke and Manu, thank you very much for such a memorable stay. The rooms were lovely. This hotel experience was so great because it was so different and so lovely. Thank you for the restaurant reservation at Brasserie Guilaume. It was fabulous. Hope to see you on our next visit. Sending love to you for easter! Big thanks from Ralph, Mary and Katie (Germany and Ireland)


12 april 2022

Thank you Mayke & Pascal! This castle is incredible. We enjoyed every second of our stay! You are both very hospitable and welcoming. We will recommending Clemency Castle to anyone we know that happens to be traveling to Luxembourg. We wish you both the best. Thanks so much again. Kyle & Nicole (Colorado, USA)


10 april 2022

Ons laatste verblijf op de GR129 na de koudste en natste dag….. Het was heerlijk en gezellig bijkomen hier. Dank voor de zorgvuldigheid in onthaal en inrichting! Ilse &Co



Dear Mayke

We returned safely and I want to thank you again for this weekend. After exhausting weeks in the clinic, the chateau seemed to be a shelter and it was good to feel the tranquility of this place. It is your talent to create an atmosphere where we felt welcome and you took good care of us. Thank You!

For me it was a pleasure to meet Pascal- not only for his good advice to visit the brocante in Arlon rather than the flea market in Luxembourg- I think it’s impressive to meet persons who feel passionate for a project, and I think this wholehearted attitude can be felt in his presence as well in your attitude. With kind regards, Patricia


6 april 2022

Dear Mayke, Dear Pascal,

Thank you so much for the lovely welcome and a great stay at the Clemency Castle. The space is functional, has great decor and also have to mention very clean. We will be back. Thank you very much. Sakoni & Sam


4 april 2022

Lieve Mayke & Pascal, 

Heel erg bedankt voor de gastvrijheid en het geweldige weekend dat we hier hebben gehad. Wat zijn jullie een fantastische gastvrouw en gastheer. We voelden ons hier meteen thuis en komen graag nog eens terug. Veel liefs, Bas & Merel


2 april 2022

Lieve Mayke , lieve Pascal,

Thanks for the lovely experience. We really enjoyed staying with Sherlock and all the stuffed animals, eyes were following us everywhere. Thank you for your hospitality and ability to make everyone feel at home. Next time Peggy. xx Marlou & Ria


31 maart 2022

Dear Pascal, 

Thank you for sharing your amazing taste in style with us. 

Mayke, thank you for your hospitality. We hope to visit your lovely castle again some day. Ilse & Virginia


27 maart 2022

Thank you so much for the hospitality! We had such a Wonderfull stay. The castle is gorgeous and we were very pleased with your unique roaring ’20 room! Additionally thank you so much for also allowing our crazy dog to participate in the experience. Trista & Matt and Riga

27 maart 2022

A fabulous excursion I’ve had in beautiful Luxembourg. Shopping, motorcycles and castles. What else could a lady ask for? Dominique S. California/ Florida


26 maart 2022

Een super dikke pluim voor alles: service, ontvangst, kamers etc. Tot weerzien. Johan & An en een poot van Basier


25 maart 2022

Zelden z een bijzondere B&B plek gehad. We vielen van de ene verassing in de andere. En wat een geweldige begeleiding door de eigenaar en beheerders! Wij komen zeker nog eens en zullen dan meer tijd met ‘open’ ogen hier doorbrengen. Jan en Marieke Huizen/ Nederland


21 maart 2022

Thank you so much for making our stay here so wonderful! We’re looking forward to our next visit in this beautiful castle. All the best Luca & Duna


21 maart 2022

We loved our stay here again and enjoyed our night at the castle with the whole family. Laura & Tim


21 maart 2022

Dear Mayke

Thank you so much for making my birthday a special one. Pia & Claudio


20 maart 2022

A Wonderfull- and all too brief- stay here at the chateau and in the Grand Duchy. Many thanks to Pascal & Mayke. Simon and Delphine (Ireland)


Lieve Mayke en Pascal,

Wat hebben jullie een geweldig chateau! We hebben genoten! Dank voor al het heerlijks, de goede zorgen en de gezelligheid! We komen zeker terug. Liefs Igor & Patrice


Maart 2022

My beloved second home, per semipro, forever. Yours, Jessika


6 maart 2022

Muchas Gracias! Thank you so much for this beautiful experience. This place is magic. At the beginning I feel scare for the animals in the room, but in the end I love them. Vanessa (Mexico)


6 maart 2022

Lieve Mayke & Mr. Pascal. Tnxx for all. We hebben genoten van jullie ‘spooky’ hotel. We komen zeker terug. Vanessa (Mexico) en Robert (Amsterdam)


7 maart 2022

Dear (strange) friends. Tnx for staying in your exotic hotel. We really loved the atmosphere, the luxury and the hospitality. We will come back. R&V


28 februari 2022

Lieve Mayke en Pascal,

Wat een feest om in jullie prachtige kasteel te zijn! Genoten van 2 verschillende kamers! En komen zeker terug voor de andere twee. Creatief, smaakvol, verassend, nostalgisch. We kunnen eigenlijk geen woorden vinden om t goed te beschrijven. Dank voor de gastvrijheid, gezelligheid en warme ontvangst. Veel liefs Jan & Joke


Lieve Mayke en Pascal

Wat een feest was het ontvangst alleen al. Heerlijk om de camper een nacht te ruilen voor een geweldige kasteelkamer. Het was een fantastische avond zo met z’n allen aan de borrel en mooie verhalen te horen en veel te lachen. Wat een prachtig avontuur ben je aangegaan. Het past je als een jas…. Lees: koningsmantel met hermelijn;-)

Tot snel weer. Xxx Micha & Els


Maart 2022


Chère MAYKE, Cher PASCAL


Au Château de Clémency !

Belle rencontre, un ange aussi,

MAYKE pour nous y accueillir

Yeux pétillants et son sourire,

PASCAL l’homme de talents

Ses créations ! un ravissement

Dans les dédales des couloirs,

Grands mystères tant d’espoir

Les escaliers de pierres usées

Décors hautement sublimés

Des symboles et des histoires

Des chambres pour émouvoir,

Comme un voyage initiatique

Apprivoiser cette force unique

Des années 20 à Sherlock Holmes,

Être subjugués par tant d’ivresse,

Jeux de lumière et de couleurs

Un art, un grand décorateur

Livres et ouvrages de références

Captent nos regards avec aisance

Du fond du cœur intensément,

Recevez mes remerciements,

Vous êtes de belles « âmes »

Chers MAYKE & PASCAL

Beaux moments d’harmonie

À Clémency… ArtMony


23 februari 2022

Lieve Mayke en Pascal, 

Dank voor het fantastische verblijf! Na 36 rondjes Luxemburg werden we direct gegrepen door deze prachtige plek. Twee nachtjes die ongelooflijk veel voor ons betekenen. Durven ontspannen, het allemaal anders bekijken en genieten van de bijzondere omgeving.

@Mayke, het zal nooit wennen dat ik je niet meer zie in Sterrenheuvel of uitvaartland, maar wel een enorm cadeau dat ik samen met Pepijn en Luuk in jouw Haarlemse kasteel mag. Dat is niet in woorden te beschrijven. Je hebt ons geraakt.

Wij gaan heel goed voor elkaar zorgen. Zorg jij ook goed voor jouzelf? Blijf bij je gevoel en volg het mooie pad waar jouw hart je naar toewijst. We kunnen niet wachten om deze zomer terug te komen. Jasper & Pepijn


20 februari 2022

Lieve Mayke en Pascal,

Wat een ontvangst zeg! Geweldig. Zeer gemoedelijk. Een locatie wat veel liefde en warmte uitstraalt. Een mooie plek om mensen aan te raden, thema’s aanwezig, vol passie uitgevoerd, wat zeer zeker uitstraalt, wat je absoluut een keer gezien moet hebben.

Rob vond het absoluut heel leuk om na zoveel jaren Mayke weer te zien, een warm onthaal.

Tijdens onze autoritjes veel genoten van de mooie omgeving en de stad, vol bewondering gekeken, om nooit meer te vergeten. Zeker de moeite waard om alles te bekijken.

Mayke & Pascal, fantastisch neergezet, mooie locatie. Ga zo door.

We hopen dat de komende jaren veel gasten komen (vast wel). Wij komen zeker weer eens langs (ook reclame gemaakt voor jullie in Holland)

Bedankt voor alles, het was een zalig weekend voor ons. Tot ziens. Lieve Groetjes Rob en Helma


14 februari 2022

Liebe Mayke un Pascal,

Wir hatten eine sehr schöne zeit gehabt und das Schloss sehr genossen. Von Anfang zur Begrüssung, bis zum Schloss Rundgang. Es ist echt etwas besonderes und ausgefallen. Die räume erzählen Geschichten, die Idee ist toll umgesetzt worden. Unsere Erfahrung hier war sehr toll, wir haben etwas erlebt, was vor mehreren 100 Jahren als normaler Burger undenkbar ist.

Nun waren wir hier… - in einem Schloss-…. Toll renoviert. Wir bedanken uns fur die Gastfreundschaft und die schone Erfahrung. Wir kommen gerne, wenn wir nach Luxemburg zurückkehren zu ihnen zurück. Viele grusse Jino & Mary

12 februari 2022

Liebe Mayke, Lieber Pascal,

Vielen dank fur eine herzliche Gastfreundschaft. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Wir wollten schon immer mal in einem Schloss wohnen. Tolles Ambiente, mit viel Liebe zum Detail. Alles Liebe Rolando und Brigit


7 februari 2022

Dear Pascal,

Thank you for your great hospitality at your Chateau Clemency. Compliments for having restored it’s historic beauty which we love and enjoyed. It was a great pleasure to met you and have good conversations. We wish you and the castle succes and we look forward to return soon. All the best, Hans & Marijke


Thank you again for the beautiful Chinese artwork. We will treasure it for ever. Marijke


7 februari 2022

Lieve Mayke, 

Wat een heerlijk weerzien op Luxemburgse bodem. Op jouw nieuwe grond. In dat super leuke chateau, jouw nieuwe stek. We komen vanzelfsprekend snel weer bij je langs. Het was genieten in Sherlock’s home. En natuurlijk in jouw prachtige loft. Gezellige uren, dagen bij een lekker snorrend vuurtje. Waar de eetclub zich weer eens van zijn sterkste en lekkerste zijde heeft laten zien. Wij wensen je hier een super fijne en vooral gezonde tijd met veel nieuwe spannende ‘Mayke avonturen’

Heel veel liefs Hans en Marijke


Februari 2022

Hey Pascal, Hey Mayke

Ech hunn mech hai bei eich sou mega Wuel gefillt. Et ass jo fir d’zt wou ech hai bei iech kommen an et ass einfach sou schein;-)

Merci fir dei schein an gemittlech Zeit an bis glaich -> Jo, well ech kommen bestemmt nees erem;-) Dir sidd Super. Anna


29 januari 2022

Bedankt voor de leuke, rustige en unieke overnachting. Aureli en Matthias


28 januari 2022

Liebe Mayke, Lieber Pascal,

Vielen herzlichen danke fur den wunderschönen Aufenthalt in eurem kleinen Schlosschen. Alles war perfect, die nette, warmherzige Gastfreundschaft, die Zimmer Sherlock & das Peggy mit viel liebe zum Detail.

Ihr habt meinen Geburtstag versüßt. Wir hoffen auf ein baldiges wiedersehen. In liebe Sarah & Marcel


25 januari 2022

Mayke & Pascal, Thank you for the wonderful stay at your amazing location. Every detail was perfect, and so very thoughtful. The Sherlock room was unique & stylish. We wish to have stayed more than 1 night. Mayke, your warm welcome & hospitality made the stay even more amazing. Best wishes, Adam & David


24 januari 2022

Dear Mayke & Pascal,

To just thank you would not do justice to what we have experienced. The beauty & excitement of the rooms, the endless hospitality & friendship, the inspiring conversations that made us urge for more… It really is beauty in balance & balance in beauty!

Hope to see you both soon again in Lux or in Haarlem. Lots of love, Paul en Nouk


Januari 2022

Lieve Mayke en Pascal, De perfecte plek om in een kasteel verschillende tijdreizen te maken. Magnifiek! En ook nog onder begeleiding van de perfecte gastheren. Dank. Rob & Sonja


Januari 2022

Wat een bijzondere plek! Harry Potter is er niks bij. Ik kom terug. Xxx Bas


Januari 2022

Lieve Mayke & Pascal,

Wat hebben we genoten!

Het was echt één grote verwennerij. Bedankt voor de bijzondere gastvrijheid en warmte. We’ll be back Liefs San en Viv


Januari 2022

Lieve Mayke en Pascal

Het was super leuk hier om te overnachten en naar Luxemburg stad te gaan. We hebben veel leuke dingen gedaan en leuke cadeaus gehad. Het was heel leuk. Heel erg bedankt. Life Finn en Misha


7 januari 2022

Dank voor een paar mooie dagen in dit prachtige kasteel. Dank voor de liefdevolle gastvrijheid van zowel Mayke als Pascal. Veel liefs en tot een volgende keer. Irene

And for Pascal: thank you for the chicken nuggets;-) Levi


7 januari 2022

Lieve Mayke en Pascal, 

Wat een mooie bijzondere dagen hebben we hier gehad! Mooi emotioneel weerzien en een dierbare kennismaking met lieve Pascal. Fijner en mooier dan ik me kon voorstellen. Dee dagen in het kasteel met mijn meest dierbare heeft weer voor een prachtige herinnering gezorgd. En je snapt het al (snif snif) onze vriendschap en liefde voor elkaar is forever. Dank voor alles in dit prachtige kasteel vol liefde. Xxx Els


6 januari 2022

Lieve Mayke en Pascal,

Het was super gezellig en leuk om hier twee nachtjes te blijven slapen. Jullie zijn heel lief en gastvrij en de kamers zijn fantastisch!. Het kasteel is vet verbouwd en een geweldige ervaring om hier heb mogen logeren

Special for Pascal: you are a wonderful and loving well dressed man. I’m glad I got to know you. Thank you for the book. Aram


30 december 2021

Wat een geweldige belevenis om het jaar af te sluiten. De kamer Peggy’s was fantastisch met een heerlijke douche. We komen graag terug voor de Sherlock Holmes experience. Thanks so much for everything! Happy 2022! Xxx Roel & Maaike


30 december 2021

Bedankt voor het fijne verblijf in dit mooie kasteel. Rob & Kim


29 december 2021

We hebben genoten van ons verblijf in dit bijzondere chateau. Het hartelijke ontvangst en prachtige omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank:-) Koen & Michelle en Sam


28 december 2021

Heel erg bedankt voor de hartelijke ontvangst in dit mooie kasteel! We hebben erg genoten van dit inspiratievol en boeiend verblijf in eeuwenoud erfgoed. We komen graag later nog eens terug. Pieter, Eline en Paulien


27 december 2021

Everything, really everything, us sooo beautiful! Thank you for the warm welcome. The magic touches everywhere, and the inspiration. Happy happy 2022!! Xxx Kashi


26 december 2021

We had a wonderful stay and the best Christmas. I can’t think of a better way to end this vacation! Thank you for the warm welcome! The Sherlock was perfect and accommodations couldn’t have been better. Thank you! The Moscone’s


25 december 2021

Twee heerlijke dagen gehad in Peggy’s room. Een warm welkom bij aankomst en op de dag van vertrek wat ontbijt lekkernijen. Heerlijk gastvrij! Fijne feestdagen. Roelie en Tibor


24 december 2021

Lieve mensen, heel hartelijk bedankt voor het v verblijf in dit prachtige kasteeltje… Een kadootje voor ons! Fijne dagen voor jullie! Adriaan en Miranda


December 2021

Dear Mayke & Pascal! It has been an absolute pleasure to stay in this castle. The warmth, the kindness and service have been exceptional. See you soon. Derek


Lieve Mayke en \pascal,dank je voor het logeren in het warme en gezellige kasteel. Dikke knuffels van Jill en Dex


December 2021

Thank you for your kindness and the warm welcome. We had a really nice stay. Lisa Marie is sorry. She would’ve wanted to speak more with you but her English is not good enough so she was a bit shy. Thank you again and have a nice day! Enjoy the drawing she made. She is talented. Sophian and Lisa Marie


18 december 2021

Eng mega schein, Kreativ, Stilvoll plaatz. Angelo an Anna


16 december 2021

Dear Both,

What a wonderful place to be! Together with Sherlock in one room was a super experience. A very warm welcome from Mayke in combination with a lovely dinner and tasteful breakfast. Please keep the castle as it is as it has still his grand grandeur. Thank you very much and see you soon. Kind regards, Robert


14 december 2021

Dear Pascal & Mayke

Thank you for the amazing stay! We are thankful for the nice and warm welcome. We really enjoyed the tour from Manu. It was very nice that we got an upgrade to the Peggy room. It is very beautiful! Kind regards, Amanda & Arvid


December 2021

Thank you for the amazing stay in your warm and welcoming castle. We really enjoyed filming in your home with lots of character. We hope we’ll see you again soon.

Nikolai, Fabian, Alona, Justin, Vivian, Lax


8 december 2021

Dear pascal & Mayke

Thanks for the lovely stay in your castle. We enjoyed it a lot. The sherlock room was amazing. Mayke’s breakfast was superb. Pascal & Mayke you were super nice and interesting to chat to. See you soon!!! Emma & Arjan










This is our own website with the best price. Click here for our accommodations or ask us personal question.

Published 31-10-2022 / Copyright © Château de Clémency