Back to our website Availability and direct booking
Reviews

Reviews

4 december 2022

Great stay in a beautiful from. Received mulled wine upon arrival. Hosts provided great recommendations for visiting attractions and where to park etc. Sarah

1 december 2022

Excellent hosts and a beautiful and unique place, we wish we could’ve stayed longer! Dean


29 november 2022

Probably the best Airbnb stay I've had through out the years. For those who love history, beautiful surroundings and a super helpful host - this is the place. I was there in business and the location also have a perfect working spot. Felt like a very social stay and Mayke is super kind. Will come again! Alexander


28 november 2022

Top locatie, wauw effect.

Gastvrouw heeft ons warm ontvangen. Dikke pluim Luca & Alessandro


16 november 2022

Thank you for your kindness & hospitality. Everything was perfect. The kitchen is a real ++ .

The bedroom is comfy & well decorated! Good place, good people :-). Valentin


14 november 2022

Un lieu totalement magique ! Super accueil, supers hôtes ! Merci a vous. Aurélie & Ludo


13 november 2022

…. amazing experience! ‘Chapeau’ to one of the most creative & beautiful decorated spaces I have ever seen. Helena &co


12 november 2022

Thanks a lot for all your very kind attentions! We’ve appreciated our stay in this small castle where we felt like in another time, and where you didn’t hesitate to share good wine, good words, good attitude and smiles. Rocky also thanks you. Isabelle Gris & Béatrice Lorant


12 november 2022

Une belle découverte dans un cocon de douceur et de volupté ! Un accueil juste extraordinaire, un espace pour soi pour nous. Je dis et nous disons : on reviendra ! Merci pour cette belle parenthèse. Jod Chris


4 november 2022

Wat een geweldige, verassende overnachting hebben wij gehad in jullie chateau. en Mayke dank voor je rondleiding en alle ruimtes die we mochten zien. Alsof we iedere keer in een nieuwe film binnenkwamen. En alle films krijgen een Oscarnominatie! Hartelijk dank en wellicht tot ziens. Joke en Hans (Alkmaar)


3 november 2022

Dear Mayke & Pascal,

We enjoyed so much our stay in your chateau! It was as of we stepped into an alternate universe, full of art, strange and unique objects, beauty, dreams, books. It was great to enter the world of Sherlock which was so nicely decorated! You did a great job with this place, with lots of love, passion and dedication. Looking forward to come back! And you're also welcome in our B&B in Brugge: www.brugesbynigt.be

Al the best! Dorine & Bart


31 oktober 2022

Dear Mayke & Pascal,

Thank you from our heart for the warmest welcome to your gorgeous chateau and especially the Tribute room.

It was the loviest experience and made for a beautiful stay. Short, but sweet! We are already thinking of being back soon as we are checking our;-)

Looking forward to visiting again and seeing you soon!

Thanks again! 

With love, Anis & Olta


31 oktober 2022

Dear Mayke & Pascal,

We had a magical weekend in the ‘Sherlock Suite’- we loved the attention to detail such as the stuffed animals, the pipe and even the violin. I have even begun to re-read The Hund of the Baskervilles!

Thank you again. Five stars. Clive + Lanika

29 oktober 2022

Lieve Mayke en Pascal,

Wat hebben we genoten de afgelopen week in jullie prachtige chateau. Deze schitterende, unieke, plek is onvergetelijk.Maar dat komt door jullie: we voelden ons zo welkom en zijn zo gastvrij ontvangen. Dank voor deze geweldige belevenis in de unieke Sherlock-Suite.

Dank voor jullie gezelligheid, tips en alle moeite die jullie doen om je als gast thuis te laten voelen! We komen graag nog eens terug. Liefs, Ton & Hélène


28 oktober 2022

Dear Pascal and Mayke,

Thank you very much for this beautiful stay and unusual trip in history. Your Peggy’s room is ‘a piece of art’. It seemed like Frida Khalo and Picasso got their talent together just to please our eyes and souls! We found the red car near the Grand Ducal… what a suprise! It does exists! Wow!

Thank you again and it will be a pleasure to come back again. Sincerely, Maria and Michel


20 oktober 2022

Lieve Mayke en Pascal,

Het was weer geweldig. Bedankt voor de gastvrijheid. Liefs Mirjam & Dennis   


19 oktober 2022

Dear Mayke

It was a pleasure discovering this very nice spot. I drove by so many times without seeing it.

Good luck at the chateau.

Ben


14 oktober 2022

Dear Pascal and Mayke

Thank you for a fantastic stay in your beautiful + Quiky Chateau! You made us feel at home and at ease. It’s a little gem and a real ‘find’. We’ll come again if we even stay towards Clemency again.

Don & Imelda

Ps: who is the grumpy looking clerck (?) half way up the stairs at the left? 


13 oktober 2022

Het ligt aan Mayke,

dat we hier een paar fantastische dagen hebben gehad

Haar tips dat we prachtig hebben gewandeld in de omgeving

Dat we op onze wensen werden bediend met zelfs een kamerwissel van mijn naar Watson

Dat we ons in ons eigen kasteel waanden

Het ligt aan Pascal,

(en Mayke) dat we zelfs in een Jaquar hebben rond gereden

Dat we in bizarre, prachtige kamer concepten binnen wandelen en leefden: we hebben er plezier mee gehad.

Het ligt aan jullie,

Dat we gaan vertellen over deze plek

Dat we deze plek nooit zullen vergeten en dat de verhalen groots, groter, grootst gaan worden

Dat we ons rijk voelen

Lieve Mayke, geniet van deze plek, blijf een heel blij mens.

Veel liefs Koldo en Simone


9 oktober 2022

Lieve Mayke en Pascal,

Mijn ‘eerste’ weekendje weg en wat heb ik genoten. Heerlijk gegeten, gekletst en gekookt. En ik ben zo blij dat ik je weer heb gezien Mayke. Zo bijzonder onze band en daar ben ik blij mee. We komen snel weer knuffelen en naar de wijnkelder.

Je bent prachtig op je plek hier en ik ben super trots hoe je het allemaal doet.

Anouk- Hou van jou!


9 oktober 2022

Lieve Mayke en Pascal,

Wat was dit een heerlijk weekend! Bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijke Indonesische koken en eten. Mooie herinneringen die we mee naar huis nemen. Heel graag tot snel. 

Liefs, Sophie


9 oktober 2022

Lieve Mayke & Pascal,

Super bedankt voor dit onvergetelijke weekend om de verjaardag van Anouk te vieren. De gastvrijheid is overweldigend, de locatie fantastisch en de service subliem. We komen graag vaker terug naar jullie. Liefs, Sylvia


9 oktober 2022

Hoi Mayke en Pascal

Wat een bijzondere plek hebben jullie hiervan gemaakt. Echt amazing! We komen graag nog een keer terug. En nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.

Groetjes, Elena en Liliana


7 oktober 2022

Thank you Mayke and Pascal for the very warm welcome. We’ve had a Wonderfull stay in 221b.

Vielen dank. Oliver & Christiane (from Duisburg)


6 oktober 2022

Hallo Mayke en Pascal,

We hebben genoten van onze eerste stop op onze laatste vakantie met ons tweeën. Ook een super omgeving om tot rust te komen. Mayke, hopelijk heb je je 50-ste verjaardag gisteren goed kunnen vieren. Alsnog gefeliciteerd. Anika & Joris -Roaring ’20-


5 oktober 2022

Vielen Dank. Wir hatten einen phantastische Aufenthalt hier bei Euch. Es ist ein sehr inspirierendes oa. Wier kommen wieder.

Die easy GAGA’S auf ihrer 1 Europa-tour anette + Penny


3 oktober 2022

Liebe Mayke, dear 

Wir haben 2 aussergewöhnliche Tage bei Euch in Chatgeau. Eure Gastfreundschaft, Eure Herzlichkeit und Eure beiden sehr besonderen Persönlichkeiten, die ihr im chateau de Clemency zeigt und auslebt, haben uns sprachlos gemacht. So etwas haben wir noch nie erlebt - irgendwo auf dieser Welt. Wir danken euch fur dieses Erlebnis. Eure hilfe und xxx xx, Euch bereit im 

Alles Gute! Wir denken an Euch und haben Euch ins Hertz geschlossen!

Marc & Kathlin & Felix & Amalie & Maxi Natusch


3 oktober 2022

We chose the wettest weekend ever (!), but thank you so much for the warm hospitality. Mayke making it a visit to remember! Plus we met some of your other interesting guests. A pleasure.

Sue Williams & David Cattley (from England)


2 oktober 2022

Beste Mayke & Pascal,

Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid tijdens mijn ‘langweekend’ in Clemency/ Lux

Jullie Chateau heeft een geweldige mooie uitstraling met, in mijn geval, de ‘minersrrom’ met veel attributen aan de mijnwerkers van weleer. Erg authentiek, fris en schoon. Kortom ik heb genoten!

Idd ook veel Britse atmosfeer. Prachtig.

Ik wens jullie veel geluk en plezier toe en blijf gezond.

Vriendelijke groet, Rob (Doetischem)


1 oktober 2022

Ongepland in dit mooie kasteeltje terecht gekomen. Wat een prachtige en vooral bijzondere plek. Wij hebben genoten van de gastvrijheid en van onze eerste keer in Luxemburg samen.

Lieve groetjes, Sanne en Igor


29n september 2022

Was für ein xxxxx einen Zwischenstopp im xxx castle zu erleben! Liebe zum Detail, herzliche Atmosphere… alles da was man zum xxxx braucht.

Wir wuxx euch viele wunderbare xxx

Alles liebe, Andrea & Wilfred


28 september 2022

Mijn prins en ik mochten de laatste nacht van onze roadtrip in dit mooie, mysterieuze kasteeltje verblijven. Werkelijk van alle luxe en gemakken voorzien. Schoon, comfortabel en vooral een lust voor het oog en zoooo sfeervol.

We love its and will come back.

In deze prachtige vetrekken kon ik al mijn prinsessen dromen en ridder fantasieën tot uiting brengen. Als en kind in de snoepwinkel. Heel veel dank voor dit warme ontvangst, echt een mooi gebaar/ cadeau om onze vakantie mee af te sluiten. We zullen het delen met onze vrienden die van plan zijn deze kant op te gaan. Veel plezier & Passie gewenst voor jullie. Edwin en Miriam

(Oh en geen spook gezien)


27 september 2022

What a lovely and charming place!

Thanks for your kindness.

Je reveindra, Alexia


26 september 2022

Thank you to Pascal and his team.

Keep on making te world a brighter and more interesting place!!

Conrad & Dorota


24 september

What a special place to stay! We feel honored to tread on stairs where, for hundreds of years, kings and queens have tread before! Amazing!

Love, Yvonne & David (England)


24 september 2022

Speit am owend

Sherlock Holmes Zëmmer

Ëmer eppes Neies ze entdeoken

Es bleibt spannend….

Wee wees wien nach alles een besichen kënnt.

Mega flott Schloss mat allem wat dozou geheiert

To be continued… Cindy & Yannick

Ps: Geschloof wie an engem Musée;-)


24 september 2022

Terugkerend uit Italie (… waar heb ik dat eerder gehoord), hier twee nachten verbleven. Een geweldige locatie die we onze vrienden gaan aanbevelen. Groeten Hans & Marian


23 september 2022

Het was heerlijk genieten op deze unieke plek!

Centraal gelegen en dus makkelijk. Prachtige Sherlock-suite, veel te ontdekken. 

Hartelijke groeten, Jos & An


18 september 2022

Lieve Mayke & Pascal,

Bedankt voor deze heerlijke ‘reset’. Het was echt even genieten op deze heerlijke plek. Bedankt, bedankt, bedankt! Live your best life, Andre & Mieke


18 september 2022

Wat een fantastische plek is dit! Hoedje af voor de prachtige inrichting. We hebben genoten van de roaring ’20. Keuken concept top en vooral de originele muziekdoos was een verrassing. 

Dank voor alle kleine attenties. We bevelen het chateau warm aan bij onze vrienden en familie. 

Tot ziens Ria en Philippe (Gent)


18 september 2022

We hebben een fijne tijd gehad. Geweldige kamer (Peggy’s) en prettige gemeenschappelijke ruimtes. Mooie omgeving, lekker gewandeld vanaf Mirador (Steinfort)

Dank je voor je service Mayke. Hartelijke groet, Jeroen en Gonneke


17 september 2022

Our stay was an unforgettable magic experience in each and every way. P. Moret (The Hague)

I agree. Jan Willem van Vollenhoven


16 september 2022

Such a beautiful place. The room ’20 is such well decorated!! I love it all. Thanks you Manu and Mayke for your kindness. Bertrand (Paris)


15 september 2022

Perfect stay. Thank you. Wolfgang & Yvonne


8 september 2022

What a special place this was.

Manu was very friendly and a bit funny.

We have enjoyed the stay very good and now we go on our way to Germany. We have been here for only one night.

Xxx Jan en Monique form Holland (Sommelsdijk)


3 september 2022

Lovely cozy space with great attention to details. Loads off books and interesting objects. I recommend. Sam + Delphine


31 augustus 2022

This place is absolutely stunning. The thought and details that have gone into each and every room make it a real experience to stay here. You have done a wonderful job. Thanks you also to Mayke and Manu for a warm welcome and tour/ history of the building and the rooms. This has been a great way to end our long drive from Cypres back to he UK. Charlotte and Michel


Liebe Mayke

Lieber Pascal

Lieber Manu

Die zeit in euchem Schloss, die Gastfreundschaft und Herzlichkeit haben wir sehr genossen. Die Zimmer, ihre Geschickte und Einzigartigkeit haben uns sehr berührt. Wir werden uns sehr gerne an dieses Hlight erinnern. Roger & Daniella


25 augustus 2022

Thank you for such a lovely hospitality. We had a wonderfull stay in this beautiful castle. Back into the roads. Sonia + Paul


18 augustus 2022

Zo, het was weer heel anders, maar o wat heerlijk. Ik kom terug voor de warmte die jullie uitstralen en de heerlijke plek. Liefs Ruth

De verhalen van Ruth werden werkelijkheid. Mooi en warm onthaal. Marijke


17 augustus 2022

Het is niet de vraag óf we terug komen, maar wanneer….

De ultieme tussenstop op weg naar Frankrijk of op de weg terug.

De vakantie begint in Luxemburg! Liefs en tot snel, Patrice & Bram


16 augustus 2022

Mooie tussenstop onderweg naar de Alsace. Hopen hier nog eens terug te komen. Bedankt voor de gastvrijheid. Eugenia en Paul


14 augustus 2022

Een simpele klik op inktnet leert ons dat dit een super locatie is om een verjaardag te vieren. Warm onthaal, een pure belevenis qua ruimtes. Dikke dankjewel voor deze tijd. 

Anne-Sophie en Frederik (Hazelbeke, BE)


13 augustus 2022

Wat zijn wij ongelooflijk bevoorrecht geweest om in twee van jullie magische kamers te mogen verblijven!!

Wij hebben heerlijk genoten van onze mini vakantie. Dankzij jullie unieke locatie en prachtige omgeving. Wij wensen jullie heel veel succes en plezier met jullie plannen!

Liefs Mia & Marc (Haarlem)


12 augustus 2022

Veel dank voor alle gastvrijheid. We hebben een geweldige tijd gehad hier en we komen graag nog en keer terug!

Liefs Ward en Anne-Mar (Den Haag)


11 augustus 2022

Un tout grand merci à Manu, Pascal et Mayke peux leur accueil. Endroit superbe à recommander

Amitiés Patrice et Milou (Charleroi)


10 augustus 2022

Wat een pareltje is dit. Genoten van elke minuut omdat je steeds weer wat nieuws ontdekt! Blijf genieten van al dit moois.

Groeten Bert & Tinie (Noordwijk)


9 augustus 2022

Bourgondisch mooi jullie chateau! Het was heerlijk om hier te zijn. 

Hartelijke groet Hans & Hanneke (Doesburg)


8 augustus 2022

Thank you for a wonderful stay. Best regards, Laila Kathleen and Soein-Erik


7 augustus 2022

Geweldige plek en heerlijk verblijf! Super lieve mensen. Wij hebben genoten! Groetjes Iris & Anouk


3 augustus 2022

Thank you for having us and 3 cats in your beautiful home. Next time a longer stay.

Tisa & Johnny


2 augustus 2022

Thanks for having us around. 

Informing us about the great things Lux has to offer

Giving us a feeling of being at home

Ps. Don’t forget to add the birdcage;-)

Vielen Dank

Merci Beaucoup

Danke

Cato & Niels


31 juli 2022

Dear Mayke

Thanks you for sharing your amazing taste in style with us! Your hospitality! Everyone feel welcome. Ben (Switzerland)


27 juli 2022

When you realize

That the world your life unfolds in

It is magic as you can imagine it.

That the energy that surrounds you,

Is the one you attract by sending its out.

When the true beauty is found in the smallest detail

 You just need to have an eye for it….

 And a mind that is ready to be touched


Thank you

Perfect place to recharge

Kim & Nila & Zwartje


25 juli 2022

Thank you Manu for the great reception and tour of the chateau. Tnx also Mayke for making our stay so memorable. The most interesting hotel we ever slept in. Well done!

Kind regards, Rudolf + Louise Gouda cheese


25 juli 2022

Thank you guys so much for being such amazing hosts. Your kindness and openness melts my heart. Coming back soon. Eugenica


22 juli 2022

Beste Pascal en Mayke

Bedankt voor de fijne ontvangst en gastvrijheid! We hebben erg genoten van het pittoreske kasteeltje van Clemency. Een verborgen pareltje in Luxemburg. Frank en Fons


22 juli 2022

A thousand thanks for a great stay in room Tribute. We had a very war welcome and enjoyed everything. Great facilities. Great people. Best regards from June and Laura. Denmark


21 juli 2022

Wat een knap verblijf. We keken onze ogen uit en raakten niet uitgekeken. Echt heel mooi!!

Bedankt voor het warme onthaal. Kristel & Hendrik


21 juli 2022

Beste Pascal, Mayke en Manu

Veel dank voor het warme ontvangst en de gastvrijheid! Wij hebben hier heerlijke en rustige dagen gehad! With the highlight walking a part of the Mullerthal route 2. Thank you so much for everything. Melissa & Kaustub


19 juli 2022

Beste Pascal, Mayke en Manu,

Dank jullie wel voor de gastvrijheid en het super verzorgde verblijf!

Het was écht top, maar veel te kort. We komen zeker nog terug! 

Groet Edwin, Max & Veerle en Bart en Jeroen


18 juli 2022

Léift Mayke, Léiwe Papa,

D’schlass war e wichtigen Deel vun eisem Hochzäits weekend. Schon den Owend firdan konnte mir an dës Welt antauchen an aus eisem Alltag erauskommen. Op dem dag vun eisem wichtige Fest war et schéin an dësem Peacefulen Ort ze erwäschen. Mat deem Budde Start an den Dag an emginn vu gudde Frënn hu mir eis hei an där schéiner kuliss prett gemach. Och dat war ganz gemittlech an ouni Stress.

The day after hu mir et genius mat guide Frënn a Family hei ze brunchen an ease Kater auszeliewen. Owes hu mir eisen eigentlechen Hochzäitsdag zu 2 nach celebréiert an an Erënnerungen vun deine wonnerscheine Momenter geschwelgt.

Et war donnerbar bei pech!

Claire & Michel


12 juli 2022

Een fantastische ervaring! Tot 28 juli, en tot vele andere keren. Svetlana, Jeroen en Kasper


12 juli 2022

Un lieu magique qui nous fait voyager tout du long de ses murs. Un grand merci pour ‘accueil chaleureux et agréable. Amadine et Geoffrey


10 juli 2022

Fantastic place. Thank you! All the best Simon, Kaja, Espen, Ellen


10 juli 2022

Een ‘aparte’ belevenis. Ook al was het maar voor 1 nacht! Bert & Anne-Marie


9 juli 2022

Stayed one night and loved it. I would come back and stay longer. Mike & Jamie Toste


Beste Mayke, Manu & Pascal,

We hebben hier gedurende een week genoten van jullie prachtige verblijf!

Dank voor jullie gastvrijheid.

We hebben wat kilometers afgelegd hier in de omgeving; met de auto een stukje rijden en dan uren wandelen. Dat kan hier prima. Bij warm weer zijn er voldoende verkoelende bossen, net ten noorden, net ten zuiden (Am Schack), of ietsje verder in het Mullerthal - Hoogtepunt

Ander hoogtepunt; Titelberg + Fond-de-gras. Daarnaast moeten we natuurlijk even naar Kahler.

Veel liefs en wie weet tot ziens in de andere locatie…?

Henrike en Arvid


19 juni 2022

Dear Mayke, Dear Pascal,

We had a wonderful stay in your castle. Thank you for brining back into life such a lovely place. Your sense of style and the warm welcome. And special thanks for Manu for introducing us to the place behind the castle. Super thanks. Caroline and Fredrik


19 juni 2022

A very special place! Love the style! Christiane & Jorge


18 juni 2022

Mayke & Pascal,

Thank you for a wonderful stay in such a beautiful and modern castle. The rooms are so clean and has everything needed, lovely recommendations for food and drinks which was lovely. Great location for cycle. All the best. We will back to visit again. Lots of love Penny & Andrew (Manchester England) xx


From your Scandinavian friends:

Absolutely lovely place to stay! ***

Super friendly & Nice staff. Wish we had more time to enjoy one (or more) drinks together.

Facilities are beautiful, clean and everything comes with history.

HIGHLY RECOMMENDED!

Ps: personal favorite: the shower

Jacob & Claudia (Sweden & Finland)


12 juni 2022

Mayke & Pascal

Thanks for sharing this wonderful space! I’m traveling through Europe with my wife and 3 adult children. This castle has been a highlight of our trip so far. Such an unique space. Best of luck in the future + special thanks to Manu. Who dreamt of visiting our home town in Minnesota a long the banks of the Mississippi River. Jon & family


This is our own website with the best price. Click here for our accommodations or ask us personally a question.

Published 31-10-2022 / Copyright © Château de Clémency